info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Spooki 2 – Meduza bie në kurth

800 L

Meduza nuk ndalet me bëmat e saj kundër Robertit dhe familjes së tij! Por falë ndihmës së Izabelës, që ka njohuri të shkëlqyera kompjuterike dhe Lorencos, kushëririt të tij fantazmë, Roberti arrin ta “shuajë” Meduzën. Tanimë familja e tij fantazmë është përsëri e sigurt. Ose, të paktën, kështu mendonte ai.

Bli

Meduza nuk ndalet me bëmat e saj kundër Robertit dhe familjes së tij! Por falë ndihmës së Izabelës, që ka njohuri të shkëlqyera kompjuterike dhe Lorencos, kushëririt të tij fantazmë, Roberti arrin ta “shuajë” Meduzën. Tanimë familja e tij fantazmë është përsëri e sigurt. Ose, të paktën, kështu mendonte ai. Por, papritur, në klasën e tij fillojnë të ndodhin incidente të çuditshme dhe gjithçka çon gjithmonë te një lojë misterioze në telefon, e quajtur “Reality Crash”. A qëndron Meduza përsëri pas saj? Roberti, Izabela dhe Lorencoja e kanë të qartë, se duhet t’i shkojnë deri në fund kësaj çështjeje. Dhe shpejt e kuptojnë se e kanë nënvlerësuar plotësisht inteligjencën artificiale…

Autor:

Ruth Rahlff

Botues:

Albas

Përktheu:

Orjela Stefasani

Viti i botimit:

2023

Faqet:

286

ISBN:

978-9928-807-823

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Spooki 2 – Meduza bie në kurth”

Your email address will not be published.

five × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X