info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

500 L

Libri “© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara” vjen si vijimësi e titujve të mëparshëm poetikë, “Shkopsitje” dhe “®”, të autores Rudina Çupi. Që të tre librat ruajnë strukturën e ngjashme me trekëndëshin e Bermundës: dashuria-erosi, gruaja-individi dhe filozofia-mendësia për jetën.

Bli

Libri “© Të gjitha të drejtat janë të rezervuara” vjen si vijimësi e titujve të mëparshëm poetikë, “Shkopsitje” dhe “®”, të autores Rudina Çupi. Që të tre librat ruajnë strukturën e ngjashme me trekëndëshin e Bermundës: dashuria-erosi, gruaja-individi dhe filozofia-mendësia për jetën. Me një ndjeshmëri të thellë e origjinale ndaj fjalës dhe lirisë, ndaj qenies dhe çështjes ekzistenciale, ndaj dashurisë, pasioneve dhe të gjithë spektrit të ndjenjave, ndaj të së tashmes dhe raportit të saj me kohët, si dhe ndaj vetë artit dhe bashkëkohësisë a romantizmit, leximi i këtyre poezive është një reflektim gjatë një shëtitjeje me barkë në liqenin e mbuluar me gjethe të arta vjeshte, ku ndihet vetëm shushurima e erës dhe melodia e dallgëve.

Autor:

Rudina Çupi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

87

ISBN:

978-9928-02-607-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Të gjitha të drejtat janë të rezervuara”

Your email address will not be published.

2 × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X