info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të sigurt në rrugë

550 L

Të jetosh në qytet është bukur, por të kalosh nëpër rrugët e tij ka rreziqe. Ky libër i njeh fëmijët me rrugën dhe përdoruesit e saj, rregullat e qarkullimit rrugor, shenjat dhe sinjalet rrugore. Ndalo! Prit! Shiko! Kalo!

Bli

Të jetosh në qytet është bukur, por të kalosh nëpër rrugët e tij ka rreziqe. Ky libër i njeh fëmijët me rrugën dhe përdoruesit e saj, rregullat e qarkullimit rrugor, shenjat dhe sinjalet rrugore. Ndalo! Prit! Shiko! Kalo! Nëpërmjet personazheve të këndshme dhe gjuhës së thjeshtë gazmore, ata mësojnë si të jenë të sigurt në rrugë. Me kërkesat e larmishme, si: ngjyrosja, shkrimi, shënimi, rrethimi, plotësimi i fjalëkryqeve, numërimi, ata ushtrohen për atë që mësuan, duke luajtur individualisht dhe në grup.

Autor:

Jelena Kovačić

Botues:

Albas

Përktheu:

Driton Ajrullai

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-326-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Të sigurt në rrugë”

Your email address will not be published.

20 − 16 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X