info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Të vegjël, por mendjemprehtë

420 L

Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjemprehtë, siç janë personazhet e këtyrë fabulave. Gjinkalla ia hodhi dhelprës dinake, miushi i shpëtoi jetën luanit dhe keci ia mbarhi prej kthetrave të ujkut… Nuk e beson?! Lexoje vetë me sytë e tu!

Bli

Mos vallë vetëm ata që janë të mëdhenj ia dalin mbanë? Jo, aspak, sepse edhe të vegjlit janë mendjemprehtë, siç janë personazhet e këtyrë fabulave. Gjinkalla ia hodhi dhelprës dinake, miushi i shpëtoi jetën luanit dhe keci ia mbarhi prej kthetrave të ujkut… Nuk e beson?! Lexoje vetë me sytë e tu!

Autor:

Giuditta Campello

Botues:

Albas

Përktheu:

Rudina Çupi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-282-25-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Të vegjël, por mendjemprehtë”

Your email address will not be published.

19 − six =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X