info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Terma dhe koncepte nga Inteligjenca Artificiale

800 L

Inteligjenca artificiale është një nga drejtimet, ku shkenca po përparon me ritme shumë të shpejta në ditët e sotme. Zhvillimi i kësaj disipline po sjell sisteme bashkëbisedimi, si ChatGPT, që komunikojnë me ne sikur të ishin njerëz dhe që japin përgjigje apo zgjidhje po aq të sakta e të vlefshme, sa edhe ekspertët e radiologjisë, financës, sigurisë kibernetike etj.

Bli

Inteligjenca artificiale është një nga drejtimet, ku shkenca po përparon me ritme shumë të shpejta në ditët e sotme. Zhvillimi i kësaj disipline po sjell sisteme bashkëbisedimi, si ChatGPT, që komunikojnë me ne sikur të ishin njerëz dhe që japin përgjigje apo zgjidhje po aq të sakta e të vlefshme, sa edhe ekspertët e radiologjisë, financës, sigurisë kibernetike etj. Për fat të keq, një mori fjalësh e shprehjesh nga inteligjenca artificiale po hyjnë nga gjuha angleze pa përshtatjen e duhur dhe po shfaqen si në gjuhën e folur, ashtu edhe në botime.

Autor:

Erion Çano, Edmond Tupja

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

120

ISBN:

978-9928-807-34-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Terma dhe koncepte nga Inteligjenca Artificiale”

Your email address will not be published.

4 × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X