info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Traktori i Petrit

670 L

Petri i vogël e kalon tërë ditën mbi traktorin e tij të bukur, duke u marrë me punët e fermës. Libri e fton fëmijën që të mësojë dhe të argëtohet, duke luajtur me Petrin dhe traktorin e tij të verdhë.

Bli

Petri i vogël e kalon tërë ditën mbi traktorin e tij të bukur, duke u marrë me punët e fermës. Libri e fton fëmijën që të mësojë dhe të argëtohet, duke luajtur me Petrin dhe traktorin e tij të verdhë.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Sevi Lami

Viti i botimit:

2013

Faqet:

14

ISBN:

978-9928-02-242-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Traktori i Petrit”

Your email address will not be published.

3 × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X