info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Tuli Turtuli

700 L

Tuli është një breshkë e vetmuar, me një KËMBË PREJ DRURI, pasi këmbën e ka humbur në një betejë. Një ditë, teksa po pastronte shtëpinë, ai zbulon një të çarë të vogël dhe brenda saj… një SHISHE QELQI TË PLUHUROSUR. Ajo “fsheh” një HARTË, e cila tregon rrugën se si duhet shkuar në MBRETËRINË E MBRETIT TIERCEl…

Bli

ZGAVRADORI nuk është një pyll i zakonshëm. Aty jetojnë kafshë që ta rrëmbejnë zemrën dhe të bëjnë t’i duash, pasi ato udhëhiqen nga një forcë e madhe: DASHURIA. TULI-TURTULI është një prej banorëve të këtij pylli. Tuli është një breshkë e vetmuar, me një KËMBË PREJ DRURI, pasi këmbën e ka humbur në një betejë. Një ditë, teksa po pastronte shtëpinë, ai zbulon një të çarë të vogël dhe brenda saj… një SHISHE QELQI TË PLUHUROSUR. Ajo “fsheh” një HARTË, e cila tregon rrugën se si duhet shkuar në MBRETËRINË E MBRETIT TIERCEl…

Autor:

Edi Gogu

Botues:

Albas

Ilustrimet:

Tiziana Lohja, Ildi Hoxha

Viti i botimit:

2020

Faqet:

72

ISBN:

978-9928-332-22-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Tuli Turtuli”

Your email address will not be published.

5 × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X