info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udhëtim në botën e pemëve

350 L

A e di ti se pemët flasin, lëvizin dhe shohin? Nëse i vështrojmë me kujdes, do të zbulojmë se ato janë si ne. Djali i vogël do t`i zbusë ato dalëngadalë dhe, falë imagjinatës, ai do të ndërmarrë një udhëtim të mrekullueshëm, ku do të zbulojë sekretet e tyre.

Bli

A e di ti se pemët flasin, lëvizin dhe shohin? Nëse i vështrojmë me kujdes, do të zbulojmë se ato janë si ne. Djali i vogël do t`i zbusë ato dalëngadalë dhe, falë imagjinatës, ai do të ndërmarrë një udhëtim të mrekullueshëm, ku do të zbulojë sekretet e tyre.

Kjo përrallë poetike e shkrimtarit të shquar francez Lë klezio, është një himn për heshtjen dhe jetën, për të mos u mërzitur kurrë dhe për të mësuar se si të ëndërrojmë.

Lë Klezio është autor i shumë librave për fëmijë dhe të rritur. Ai ka shkruar mbi 40 vepra dhe ka marrë një sërë çmimesh, ndër to dhe më të rëndësishmin çmimin “Nobel” në letërsi.

Autor:

Jean-Marie Gustav Le Clézio

Botues:

Albas

Përktheu:

Amantia Kapo

Viti i botimit:

2019

Faqet:

40

ISBN:

978-9928-282-76-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udhëtim në botën e pemëve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X