info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udhëtimi

550 L

Kush nuk ka ëndërruar me javë për afrimin e pushimeve verore! Shkolla mbaron në të njëjtën kohë kur fillon stina e verës. Dhe të gjithë fillojmë të ëndërrojmë udhëtimin e dëshiruar apo thjesht pushimin e merituar.

Bli

Kush nuk ka ëndërruar me javë për afrimin e pushimeve verore! Shkolla mbaron në të njëjtën kohë kur fillon stina e verës. Dhe të gjithë fillojmë të ëndërrojmë udhëtimin e dëshiruar apo thjesht pushimin e merituar.

Më të vegjlit i adhurojnë në plazh lojërat me dallgët dhe rërën e lagur. Por ata ia kalojnë shumë mirë edhe në fermë duke u miqësuar me kafshët ose në një park lojërash. Dhe gjatë udhëtimit duhet të kemi durim kur ata na pyesin pa pushim: Kur do të arrijmë?

Çdo faqe e këtij libri na paraqet një pamje të vendeve ku kalojmë pushimet tona, si dhe mjetet e transportit, me të cilat lëvizim nga njëri vend në tjetrin. Fëmija, me ndihmën e një të rrituri, do t’i emërtojë dhe do të tregojë për çdo mjedis, objektet që ndodhen në të dhe shumë gjëra të tjera.

Ky libër nxit kureshtjen dhe aftësitë vëzhguese, ndërkohë që fëmija argëtohet duke luajtur me tingujt dhe shkronjat.

Autor:

Meritxell Marti

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2010

Faqet:

30

ISBN:

978-9989-108-57-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udhëtimi”

Your email address will not be published.

4 − 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X