info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udhëzues i punëve laboratorike të fiziologjisë së gjallesave shtazore

1,000 L

Ky libër është një udhëzues për të pasionuarit pas biologjisë, për t’u dhënë përgjigje hipotezave të tyre nëpërmjet punëve të laboratorit dhe eksperimenteve.

Bli

Dija jonë mbi biologjinë bazohet në aftësinë për të ngritur pyetje dhe për të vërtetuar hipoteza. Qëllimi i këtij udhëzuesi punësh eksperimentale është inkurajimi i studentëve të biologjisë, bioteknologjisë, nxënësve, mësuesve të shkollave të mesme dhe të gjithë kërkuesve të pasionuar, për t’u marrë me kërkim shkencor, për të fituar përvojë dhe për të ndier kënaqësinë që të jep zbulimi, si dhe përgjigjja ndaj pyetjeve apo hipotezave të ngritura dhe vrojtimi i proceseve fiziologjike.

Ky libër është një udhëzues për të pasionuarit pas biologjisë, për t’u dhënë përgjigje hipotezave të tyre nëpërmjet punëve të laboratorit dhe eksperimenteve.

Autor:

Valbona Aliko

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

156

ISBN:

978-9928-02-489-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udhëzues i punëve laboratorike të fiziologjisë së gjallesave shtazore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one − 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X