info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Vera ime pa të dashur

800 L

SI MUND T’I MBIJETOSH NJË VERE TË NXEHTË… KUR I DASHURI ËSHTË SHUMË LARG?

Bli

SI MUND T’I MBIJETOSH NJË VERE TË NXEHTË… KUR I DASHURI ËSHTË SHUMË LARG?

1. Lëpi akullore me kaush!

2. Kalo kohë me shoqet më të ngushta!

3. Shko për not!

4. Siguro një punë cool!

5. Shmang djemtë tërheqës!

6. Mos u dashuro!!!

Pika NJË deri në KATËR nuk është problem.

Por si është puna me pikat PESË dhe GJASHTË?

Autor:

Dagmar Hoßfeld

Botues:

Albas

Përktheu:

Migena Xoxa

Viti i botimit:

2019

Faqet:

212

ISBN:

978-9928-300-33-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Vera ime pa të dashur”

Your email address will not be published.

15 − 10 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X