info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Xhim Morrison: ky është fundi

1,000 L

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portretin vetes dhe vdekja e tij e vulosur me mister e përmbylli shenjtërimin, duke i siguruar një vend në panteonin e më të talentuarve, “artistë të mallkuar” që vdiqën të rinj, sepse nuk e duronin këtë realitet kaq intensiv.

Bli

Pak njerëz kanë pasur fatin ta përjetojnë një gjë të tillë. Ai kishte mundur t`ia plotësonte portretin vetes dhe vdekja e tij e vulosur me mister e përmbylli shenjtërimin, duke i siguruar një vend në panteonin e më të talentuarve, “artistë të mallkuar” që vdiqën të rinj, sepse nuk e duronin këtë realitet kaq intensiv.

Autor:

Genc Muçollari

Botues:

Albas

Përzgjodhi dhe përktheu:

Genc Muçollari

Viti i botimit:

2018

Faqet:

156

ISBN:

978-9928-282-04-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Xhim Morrison: ky është fundi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + ten =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X