info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

100 fotografitë që ndryshuan botën

(1 customer review)

2,200 L

100 fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që i treguan botës çastet që kanë bërë epokë dhe pikat pa kthim, imazhe, të cilat përmes forcës së tyre shprehëse trazuan vetëdije njerëzore dhe nxitën ndryshime në politikë dhe në shoqëri.

Bli


100 fotografitë më të famshme në historinë bashkëkohore, shkrepje që i treguan botës çastet që kanë bërë epokë dhe pikat pa kthim, imazhe, të cilat përmes forcës së tyre shprehëse trazuan vetëdije njerëzore dhe nxitën ndryshime në politikë dhe në shoqëri: duke filluar nga gjigantët, si Henri Cartier-Bresson dhe Robert Capa e deri te reporterët, si Elliot Erwitt, Eugene Smith dhe Kevin Carter, një varg imazhesh që me siguri do të lënë gjurmë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Giselda Zaimi

Përgatiti:

Margherita Giacosa, Roberto Mottadelli, Gianni Morelli

Viti i botimit:

2018

Faqet:

224

ISBN:

978-9928-282-32-3

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

18 + 16 =


  1. Ela Marjani

    Nje album per t’u pasur ne biblioteke

X