info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

A ke ndonjë sekret?

550 L

Sa mirë është të mbash një sekret… por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. Ky është një sekret i mirë. Por, nëse ke ndonjë sekret që ty të mundon… një sekret që të shqetëson ose të frikëson…

Bli

Sa mirë është të mbash një sekret… por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër. Ky është një sekret i mirë. Por, nëse ke ndonjë sekret që ty të mundon… një sekret që të shqetëson ose të frikëson… është më mirë t’ia thuash dikujt që ti i beson. Mund të jetë pak e vështirë t’ia rrëfesh atë mamit, babit ose mësueses. Por, është mirë të bëhesh trim dhe t’ia thuash. Sapo ta bësh këtë, do të ndihesh më mirë.

Autor:

Jennifer Moore-Mallinos

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2011

Faqet:

36

ISBN:

978-9989-108-72-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “A ke ndonjë sekret?”

Your email address will not be published.

3 + 18 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X