info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Aventurat e Tom Sojerit

600 L

Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisipit. Gardhit i duhet një dorë bojë, por Tomi përton si dreqi. Si do të shpëtojë ai nga kjo angari? Aventura me piratë, shpella si labirint dhe thesare të fshehura presin lexuesit e vegjël në faqet e këtij libri.

Bli

Djaloshi çapkën, Tom Sojer dhe miku i tij Hak Fin rikthehen me aventurat e tyre në brigjet e Misisipit. Gardhit i duhet një dorë bojë, por Tomi përton si dreqi. Si do të shpëtojë ai nga kjo angari? Aventura me piratë, shpella si labirint dhe thesare të fshehura presin lexuesit e vegjël në faqet e këtij libri.

Autor:

Mark Twain

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dona

Përgatiti:

Guido Sgardoli

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-441-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Aventurat e Tom Sojerit”

Your email address will not be published.

11 − nine =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X