info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bëmat e Estes dhe Kokosë

500 L

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritjes së tyre. Njëra pas tjetrës libri i parë i Kolanës na njeh me bëmat e bukura plot jetë e humor të Estes çamarroke, e cila e ka një përgjigje për çdo situatë në të cilën ndodhet.

Bli

Janë tri fëmijë të një familjeje të lumtur që jetojnë mes paqes, haresë dhe dashurisë, ditët e rritjes së tyre. Njëra pas tjetrës libri i parë i Kolanës na njeh me bëmat e bukura plot jetë e humor të Estes çamarroke, e cila e ka një përgjigje për çdo situatë në të cilën ndodhet.

Auto:

Natasha Poroçani (Shuteriqi)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2018

Faqet:

56

ISBN:

978-9928-282-34-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bëmat e Estes dhe Kokosë”

Your email address will not be published.

one × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X