info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Bota e bebes – Ngjyrat

580 L

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe nxit ata të dallojnë, të emërtojnë ngjyrat dhe t’i grupojnë sendet sipas ngjyrave. Nëpërmjet tij, fëmijët mësojnë që çdo gjë ka ngjyrën e vet.

Bli

Ky libër shumë natyrshëm i njeh fëmijët me disa kafshë, fruta ose sende të dashura për ta, si dhe nxit ata të dallojnë, të emërtojnë ngjyrat dhe t’i grupojnë sendet sipas ngjyrave. Nëpërmjet tij, fëmijët mësojnë që çdo gjë ka ngjyrën e vet.

Autor:

Emilie Beaumont & Nathalie Belineau

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2015

Faqet:

18

ISBN:

978-608-237-030-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Bota e bebes – Ngjyrat”

Your email address will not be published.

three × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X