info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

duaje VETEN, ndriço JETËN

Mëso ta përdorësh fuqinë e pafundme të mendjes për t’u shndërruar në personin që ëndërron të jesh.


Mëso ta përdorësh fuqinë e pafundme të mendjes për t’u shndërruar në personin që ëndërron të jesh.

Autore:

Aida Berisha

Botuesl:

Albas

Përktheu dhe Redaktoi:

Gazmend Bërlajolli

ISBN:

978-9951-15-131-3

Faqe:

136

Jepni vlerësimin tuaj për librin “duaje VETEN, ndriço JETËN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X