info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ema e ka mendjen veç të hajë

420 L

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edhe pse ka disa kilogramë më tepër, kjo nuk është një arsye për t`u tallur me të. Ema është shumë e mërzitur për këtë.

Bli

Jo, Ema nuk është si balenë, siç tallen djemtë në pishinë! Madje Lolës ajo i duket si princeshë. Edhe pse ka disa kilogramë më tepër, kjo nuk është një arsye për t`u tallur me të. Ema është shumë e mërzitur për këtë. Edhe pse familja e ndihmon shumë, ajo e ka kaq të vështirë të dobësohet. Emës i duket e padrejtë që Mediu ha si ari dhe nuk shëndoshet, kurse ajo… Por e vërteta është se ne nuk jemi të gjithë të barabartë para ushqimit.

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-966-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ema e ka mendjen veç të hajë”

Your email address will not be published.

8 + thirteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X