info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Enciklopedia ime (6-10 vjeç)

2,500 L

Këtu gjen të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh! UNIVERSI / TRUPI I NJERIUT / HISTORIA / TOKA / BIMËT /KAFSHËT / BOTA SOT / ARTET / SHKENCA DHE TEKNIKA. Me qindra ilustrime të ndryshme, që kureshtarët e vegjël të zbulojnë botën rreth tyre.

Bli

Këtu gjen të mbledhura së bashku temat kryesore të dijes, për të kuptuar gjithçka për botën rreth nesh!

UNIVERSI / TRUPI I NJERIUT / HISTORIA / TOKA / BIMËT /KAFSHËT / BOTA SOT / ARTET / SHKENCA DHE TEKNIKA

Me qindra ilustrime të ndryshme, që kureshtarët e vegjël të zbulojnë botën rreth tyre.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Gent Sinani

Viti i botimit:

2018

Faqet:

176

ISBN:

978-9928-282-37-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Enciklopedia ime (6-10 vjeç)”

Your email address will not be published.

four × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X