info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Eqrem Çabej

550 L

Profesor Eqrem Çabej (1908-1980), ky atdhetar i madh i shkencës shqiptare, ishte një nga personalitetet më të fuqishme të filologjisë shqiptare në shekullin XX, me një kontribut të jashtëzakonshëm në fushën e etimologjisë dhe historisë së gjuhës shqipe.

Bli

Profesor Eqrem Çabej (1908-1980), ky atdhetar i madh i shkencës shqiptare, ishte një nga personalitetet më të fuqishme të filologjisë shqiptare në shekullin XX, me një kontribut të jashtëzakonshëm në fushën e etimologjisë dhe historisë së gjuhës shqipe. Ai spikati gjithashtu në botën e shkencave ballkanike e europiane me një numër të madh botimesh, simpoziumesh dhe konferencash ndërkombëtare.

Autor:

Luan Rama & Sulid Kasemi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-300-57-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Eqrem Çabej”

Your email address will not be published.

ten + 8 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X