info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fantazma dhe plani “Tre plus katër”

700 L

Te romani “Fantazma dhe plani tre plus katër” gërshetohet bukur e shkuara historike me të sotmen. Personazhi kryesor, Besimi, djali nga kryeqyteti, shkon për herë të parë në vendlindjen e babait të tij, ku zbulon shumë të fshehta nga historia e familjes dhe e vendit.

Bli

Te romani “Fantazma dhe plani tre plus katër” gërshetohet bukur e shkuara historike me të sotmen. Personazhi kryesor, Besimi, djali nga kryeqyteti, shkon për herë të parë në vendlindjen e babait të tij, ku zbulon shumë të fshehta nga historia e familjes dhe e vendit. Aty kanë ndodhur ngjarje të dhimbshme, ku dëshmitare kishin mbetur muret e rrënuara të kështjellës, por jo vetëm. Fantazma që shfaqet herë pas here, i bën kureshtarë fëmijët për të zbuluar se çfarë fshihet tek ajo.

Autor:

Petro Marko

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2023

Faqet:

188

ISBN:

978-9928-807-76-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fantazma dhe plani “Tre plus katër””

Your email address will not be published.

one × 4 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X