info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fëmijëri e thinjur

800 L

Gjithë rrëmuja që më kishte dyndur trurin, sikur ma kishte larguar edhe Elbën. Çdo ditë e më shumë më dukej më e largët, nuk kisha më kohë të mendoja për flokët e saj, për kohën kur do ta gjeja, për ëndërrimin e ecjes së saj nëpër udhët e qytetit.

Bli

Gjithë rrëmuja që më kishte dyndur trurin, sikur ma kishte larguar edhe Elbën. Çdo ditë e më shumë më dukej më e largët, nuk kisha më kohë të mendoja për flokët e saj, për kohën kur do ta gjeja, për ëndërrimin e ecjes së saj nëpër udhët e qytetit. Ndieja se po largoja ngadalë dëshirën për ta përqafuar, por edhe atë gjendjen e çuditshme që përjetoja sa herë e sillja ndërmend. Sikur një borë e ngricë e madhe kishte ngrirë gjithçka dhe i kishte lënë vend vetëm frikës për të shpëtuar; të na gjente gjallë dita tjetër…

Autor:

Zhaneta Barxhaj

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2022

Faqet:

232

ISBN:

978-9928-375-76-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fëmijëri e thinjur”

Your email address will not be published.

one × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X