info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fluturimi i Markut

300 L

Në qendër të librit është Marku, personazhi kryesor, një djalë shumë trazovaç. Një ditë të bukur ai nuk ua vuri veshin fjalëve të gjyshes dhe ngacmoi zgjoin e bletëve. Ato u zemëruan shumë me të dhe e ndëshkuan. Papritur ai u zvogëlua dhe u bë më i vogël se një bletë!

Bli

Në qendër të librit është Marku, personazhi kryesor, një djalë shumë trazovaç. Një ditë të bukur ai nuk ua vuri veshin fjalëve të gjyshes dhe ngacmoi zgjoin e bletëve. Ato u zemëruan shumë me të dhe e ndëshkuan. Papritur ai u zvogëlua dhe u bë më i vogël se një bletë! “Fluturimi i Markut” është një përrallë fantastike mjedisore dhe edukative. Ky libër i bën fëmijët të kuptojnë se të gjithë duhet të kujdesemi për natyrën, të jenë miq të saj dhe të dëgjojnë këshillat e të rriturve.

Autor:

Sazan Goliku

Botues:

Albas

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-339-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fluturimi i Markut”

Your email address will not be published.

1 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X