info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gazetaria shqiptare në internet

1,000 L

Autori i këtij botimi, Rrapo Zguri, është pedagog në Deartamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit të Universitetit të Tiranës. Ai është profilizuar në fushën e medieve të reja dhe të gazetarisë online, si dhe në fushën e dizajnit në media.

Bli

Autori i këtij botimi, Rrapo Zguri, është pedagog në Deartamentin e Gazetarisë dhe të Komunikimit të Universitetit të Tiranës. Ai është profilizuar në fushën e medieve të reja dhe të gazetarisë online, si dhe në fushën e dizajnit në media.

Botime të tjera të autorit përfshijnë tekste dhe monografi studimore, si:

Dizajni Grafik (bashkautor), Fiorentia, 2013

Mediat online në Shqipëri, ISHM, 2014

Reporting Neighbours in Balkan Media (bashkautor), ISHM, 2015

Mediat sociale dhe përdorimi i tyre nga mediat shqiptare, ISHM, 2015

Analizë e diskursit ekstremist fetar në media, ISHM, 2016

Zguri ka dhënë kontribut edhe në fushën e përkthimeve, mes të cilave përmendim:

Joseph Dominick, Dinamika e komunikimit masiv, (bashkpërkthyes), UET Press, 2010

Charles ESS, Etika e mediave dixhitale, ISHM, 2014

Autor:

Rrapo Zguri

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

260

ISBN:

978-9928-02-664-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gazetaria shqiptare në internet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + twenty =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X