info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gjergj Kastrioti Skënderbeu

550 L

Gjergj Kastrioti Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i shqiptarëve, por dhe i popujve të tjerë të Europës.

Bli

Gjergj Kastrioti Skënderbeu është heroi më legjendar i historisë shqiptare, i cili para më shumë se pesë shekujsh çliroi Shqipërinë nga zgjedha osmane dhe u bë një nga mbrojtësit më të mëdhenj jo vetëm i shqiptarëve, por dhe i popujve të tjerë të Europës. Përsonalitetet më të shquara të Perendimit në ate kohë e më pas, i ngritën himn figurës së tij, e cila u kthye në një referencë të shkëlqyer për shekujt që do të vinin.

Autor:

Luan Rama & Sulid Kasemi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-821-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Your email address will not be published.

nineteen − 13 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X