info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gjyshja në pemën e mollës

450 L

Andi është i mërzitur sepse, ndryshe nga shokët e klasës, nuk ka një gjyshe. Papritur ai bëhet me dy gjyshe. Njëra rri fshehur në pemën e mollës dhe ka një makinë bojëqielli me butona çudibërëse.

Bli

Andi është i mërzitur sepse, ndryshe nga shokët e klasës, nuk ka një gjyshe. Papritur ai bëhet me dy gjyshe. Njëra rri fshehur në pemën e mollës dhe ka një makinë bojëqielli me butona çudibërëse. Së bashku ata nisen drejt aventurave gjithnjë e më emocionuese: argëtohen në parkun e lojërave, shkojnë në stepën mbresëlënëse e mandej lundrojnë në detin e stuhishëm drejt Indisë. Ndërsa gjyshja e dytë është fqinja e re, për të cilën Andi mund të kujdeset. Tanimë ai e ndien veten me fat, pasi njërës gjyshe mund t’i tregojë për gjyshen imagjinare.

Autor:

Mira Lobe

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

112

ISBN:

978-9928-282-48-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gjyshja në pemën e mollës”

Your email address will not be published.

twenty − three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X