info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Historia e mesjetës së hershme europiane

900 L

Teksti mësimor i nivelit universitar, të cilin kemi nderin t`u paraqesim studentëve të historisë, është fryt i hulumtimeve disavjeçare, të kryera për një epokë të rëndësishme të historisë së përgjithshme, në njërën prej periudhave më të ndërlikuara historisë së Europës, sikurse është Mesjeta e hershme europiane, në harkun kohor midis viteve 500-1000.

Bli

Teksti mësimor i nivelit universitar, të cilin kemi nderin t`u paraqesim studentëve të historisë, është fryt i hulumtimeve disavjeçare, të kryera për një epokë të rëndësishme të historisë së përgjithshme, në njërën prej periudhave më të ndërlikuara historisë së Europës, sikurse është Mesjeta e hershme europiane, në harkun kohor midis viteve 500-1000. Gjithashtu, kompilimi i këtij teksti është edhe një përpjekje serioze për rishikimin, ripunimi i këtij teksti është edhe një përpjekje serioze për rishikimin, ripunimin dhe rifreskimin e një pjese të tekstit të mëparshëm universitar, të titulluar “Historia e Shoqërisë Evropiane në Mesjetë”, botuar në vitin 2007.

Autor:

Ermal Baze

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2016

Faqet:

236

ISBN:

978-9928-02-653-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Historia e mesjetës së hershme europiane”

Your email address will not be published.

13 + 19 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X