info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Insektet punëtore

980 L

Ky libër i njeh fëmijët me insektet punëtore, të cilat nuk rrinë dot pa punuar. Fëmija argëtohet duke i lëvizur insektet në rrugëzat e tyre, si dhe duke dëgjuar nga një histori për secilën prej tyre.

Bli

Ky libër i njeh fëmijët me insektet punëtore, të cilat nuk rrinë dot pa punuar. Fëmija argëtohet duke i lëvizur insektet në rrugëzat e tyre, si dhe duke dëgjuar nga një histori për secilën prej tyre.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2013

Faqet:

10

ISBN:

978-9928-02-253-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Insektet punëtore”

Your email address will not be published.

two + three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X