info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe dëbora e madhe

470 L

Koni dhe familja e saj kanë zgjedhur t’i kalojnë pushimet dimërore në një kasolle të vetmuar në mal. Sa keq, bora që Koni mezi pret të bjerë, nuk duket askund! Por, sapo mbërrijnë, si me magji, bie aq shumë dëborë, sa ata bllokohen e madje, mbesin pa ushqime e pa ngrohje. Çfarë bëjnë ata?

Bli

Koni dhe familja e saj kanë zgjedhur t’i kalojnë pushimet dimërore në një kasolle të vetmuar në mal. Sa keq, bora që Koni mezi pret të bjerë, nuk duket askund! Por, sapo mbërrijnë, si me magji, bie aq shumë dëborë, sa ata bllokohen e madje, mbesin pa ushqime e pa ngrohje. Çfarë bëjnë ata?

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Alma Kosova

Viti i botimit:

2015

Faqet:

92

ISBN:

978-9928-02-616-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe dëbora e madhe”

Your email address will not be published.

nine + 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X