info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni dhe shoqëria

650 L

Më në fund hyn në gjimnaz. Por, në fillim, me klasën e re nuk është aq e thjeshtë sa kishte menduar. Shkolla i duket kot! Mësuesja e re kujdestare i ka sytë si të një zvarraniku. Të tjerët tashmë njihen mes tyre që nga shkolla fillore.

Bli

Më në fund hyn në gjimnaz. Por, në fillim, me klasën e re nuk është aq e thjeshtë sa kishte menduar. Shkolla i duket kot! Mësuesja e re kujdestare i ka sytë si të një zvarraniku. Të tjerët tashmë njihen mes tyre që nga shkolla fillore. Por gjëja më e keqe në klasën e saj të re është një grup vajzash, që udhëhiqen nga Xhaneta. Klasa e saj do të bëje një ekskursion. Koni nuk dëshiron të udhëtojë me mësuesen e saj që i ngjan një zvarraniku dhe me bandën e Xhanetës. Përpjekjet e saj për të mos shkuar në këtë udhëtim dështojnë. A “do t’i mbijetojë” ajo këtij udhëtimi me klasën? Por… ky udhëtim sjell aventura dhe të papritura për Konin dhe klasën e saj.

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2016

Faqet:

160

ISBN:

978-9928-02-635-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni dhe shoqëria”

Your email address will not be published.

14 + 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X