info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni, Filipi dhe supervajza

650 L

Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e shesh. Fluturat në stomak nuk po i ikin. Përkundrazi, ajo bëhet gjithnjë e më keq, kur një vajzë e re shfaqet në shkollën e tyre. Klarisa jo vetëm që është e bukur, por është edhe superinteligjente, sportiste e zonja dhe mjaft e gatshme për të ndihmuar të tjerët.

Bli

Koni përhumbet në sytë e kafenjtë të Filipit kur e shesh. Fluturat në stomak nuk po i ikin. Përkundrazi, ajo bëhet gjithnjë e më keq, kur një vajzë e re shfaqet në shkollën e tyre. Klarisa jo vetëm që është e bukur, por është edhe superinteligjente, sportiste e zonja dhe mjaft e gatshme për të ndihmuar të tjerët. Ajo është kaq e përsosur në të gjitha drejtimet, sa duket sikur vjen nga një botë tjetër. Brenda Konit ndizet sinjali i alarmit. Mos kjo bukuroshja e re po shoqërohet me Filipin? Por Ana, si gjithnjë, ka një plan. Koni do ta mundë Klarisën me “armët” e saj më të forta!

Autor:

Dagmar Hoßfeld

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2015

Faqet:

180

ISBN:

978-9928-02-631-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni, Filipi dhe supervajza”

Your email address will not be published.

3 × two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X