info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni shkon në floktore

350 L

Koni luan “floktoresh”. Por bigudinat me lapsa dhe çamçakëz kanë ngecur keq tek flokët. Këtë punë e zgjidh vetëm gërshëra. Por ajo nuk ka qenë kurrë më parë në floktore. A të dhemb kur i pret flokët?

Bli

Koni luan “floktoresh”. Por bigudinat me lapsa dhe çamçakëz kanë ngecur keq tek flokët. Këtë punë e zgjidh vetëm gërshëra. Por ajo nuk ka qenë kurrë më parë në floktore. A të dhemb kur i pret flokët?

Autor:

Liane Scneider & Eva Wenzel-Burger

Botues:

Albas

Përktheu:

Klaudio Këllezi

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-454-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni shkon në floktore”

Your email address will not be published.

8 − 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X