info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Koni udhëton nëpër detin Mesdhe

470 L

Koni udhëton me prindërit dhe Jakobin për në Greqi. Më në fund, pushime! Në ishullin e Kretës, çdo gjë është krejt ndryshe nga shtëpia. Deti është i madh dhe blu. Në rrugicat e qytetit mund të humbasësh lehtë.

Bli

Koni udhëton me prindërit dhe Jakobin për në Greqi. Më në fund, pushime! Në ishullin e Kretës, çdo gjë është krejt ndryshe nga shtëpia. Deti është i madh dhe blu. Në rrugicat e qytetit mund të humbasësh lehtë. Sa mirë që ka grekë që flasin gjermanisht! Në të kundërt, Koni nuk do të ishte gjetur kurrë. Gjithashtu, nuk do të kishte parë kurrë një pallat të vërtetë.

Autor:

Julia Boehme

Botues:

Albas

Përktheu:

Alma Kosova

Viti i botimit:

2015

Faqet:

96

ISBN:

978-9928-02-617-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Koni udhëton nëpër detin Mesdhe”

Your email address will not be published.

thirteen − three =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X