info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maçoku me çizme

850 L

Përrallën e famshme “Maçoku me çizme” të Sharl Perosë, të ilustruar në mënyrë të mrekullueshme, tani fëmijët mund ta lexojnë të shoqëruar me tinguj të magjishëm. Duke shtypur një nga 10 butonat-figura që shoqërojnë tekstin, fëmija dëgjon tinguj argëtues dhe zërat e heronjve të përrallës.

Bli

Përrallën e famshme “Maçoku me çizme” të Sharl Perosë, të ilustruar në mënyrë të mrekullueshme, tani fëmijët mund ta lexojnë të shoqëruar me tinguj të magjishëm. Duke shtypur një nga 10 butonat-figura që shoqërojnë tekstin, fëmija dëgjon tinguj argëtues dhe zërat e heronjve të përrallës.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Eminem Oktrova

Viti i botimit:

2012

Faqet:

10

ISBN:

978-608-237-006-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maçoku me çizme”

Your email address will not be published.

eighteen + ten =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X