info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi dhe dhëmbi i qumështit

350 L

Për të qenë një superpërbindësh i vërtetë, duhet të keni dhëmbë që ju kanë rënë. Sa keq që Maksi ka vetëm një dhëmb, që është duke i rënë. Dhëmbi nuk bie që nuk bie… Nuk ndihmojnë as këshillat e Feliksit dhe as takimi me dentisten. Kështu, Maksi vendos të presë, kur papritur … fiu! Në vend të dhëmbit, mbetet një gropë!

Bli

Për të qenë një superpërbindësh i vërtetë, duhet të keni dhëmbë që ju kanë rënë. Sa keq që Maksi ka vetëm një dhëmb, që është duke i rënë. Dhëmbi nuk bie që nuk bie… Nuk ndihmojnë as këshillat e Feliksit dhe as takimi me dentisten. Kështu, Maksi vendos të presë, kur papritur … fiu! Në vend të dhëmbit, mbetet një gropë!

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-458-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi dhe dhëmbi i qumështit”

Your email address will not be published.

5 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X