info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi dhe fantazma

470 L

Një ditë e treta A udhëtoi për në parkun e lojërave. Maksi dhe shokët e tij nuk ngopeshin dot me trenat e shpejtësisë së lartë që kalojnë nëpër ujë, me rrotën gjigande që rrotullohet dhe karuselët drithërues.

Bli

Një ditë e treta A udhëtoi për në parkun e lojërave. Maksi dhe shokët e tij nuk ngopeshin dot me trenat e shpejtësisë së lartë që kalojnë nëpër ujë, me rrotën gjigande që rrotullohet dhe karuselët drithërues. Befas, Niki humbi pa gjurmë në trenin e fantazmave. Çfarë ndodhi? Këto janë situata tipike për Maksin. Ai dhe Paulina vihen në kërkim të tij dhe u tregojnë fantazmave se çfarë është më drithëruese se ato vetë.

Autor:

Christian Tielman

Botues:

Albas

Përktheu:

Ina Metani

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-471-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi dhe fantazma”

Your email address will not be published.

eight + fifteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X