info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Maksi do një lepurush prej vërteti

350 L

Unë jam katër vjeç! – thërret Maksi. Dhe mendon se kushdo që bën 4 vjeç, mund të dëshirojë një lepurush prej vërteti për ditëlindje. Por… duhet të nxitojë, sepse lepurushi më i bukur në botë mund t’i shitet dikujt tjetër…

Bli

Unë jam katër vjeç! – thërret Maksi. Dhe mendon se kushdo që bën 4 vjeç, mund të dëshirojë një lepurush prej vërteti për ditëlindje. Por… duhet të nxitojë, sepse lepurushi më i bukur në botë mund t’i shitet dikujt tjetër…

Autor:

Christian Tielman & Sabine Krausshaar

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2014

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-451-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Maksi do një lepurush prej vërteti”

Your email address will not be published.

1 × 5 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X