info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Matia dhe gjyshi

470 L

Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i Matia dhe gjyshi, ndonëse tregohet diçka e dhimbshme dhe vendimtare: vdekja. Pakti i shpresës, që autori e kishte nisur që te libri Sixhadeja e gjelbër, vijon edhe në këtë libër.

Bli

Qielli, si gjithmonë në këtë histori, ishte i qetë e plot dritë. Kështu mbyllet kapitulli i dhjetë i Matia dhe gjyshi, ndonëse tregohet diçka e dhimbshme dhe vendimtare: vdekja. Pakti i shpresës, që autori e kishte nisur që te libri Sixhadeja e gjelbër, vijon edhe në këtë libër. Një i madh dhe një i vogël, ndërsa këmbejnë përmasat, ecin së bashku, flasin, shohin botën, luajnë deri në fund. Luajnë lojën më të madhe me rregullat e dashurisë.

Ky libër rrëfen dashurinë e një nipi për gjyshin e vet, që edhe pas vdekjes mbetet shoku i tij i pandarë.

Autor:

Roberto Piumini

Botues:

Albas

Përktheu:

Dhurata Shehri

Viti i botimit:

2017

Faqet:

84

ISBN:

978-9928-02-970-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Matia dhe gjyshi”

Your email address will not be published.

7 − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X