info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mirësjellja

550 L

Përshëndetje! Më fal! Faleminderit! Natën e mirë! Që sa zgjohen në mëngjes e derisa bien për të fjetur, njerëzit duhet të sillen mirë me të gjithë ata që takojnë.

Bli

Përshëndetje! Më fal! Faleminderit! Natën e mirë! Që sa zgjohen në mëngjes e derisa bien për të fjetur, njerëzit duhet të sillen mirë me të gjithë ata që takojnë. Miqtë tanë, nëpërmjet veprimtarive dhe situatave të larmishme, u mësojmë fëmijëve rregullat e mirësjelljes: të thonë “Mirëmëngjesi!” kur zgjohen, të sillen mirë në tavolinë, të ndihmojnë të tjerët, të kujdesen për veten, të mbajnë higjienë, të vendosin gjërat në vend, të njihen me miq të rinj, të luajnë bashkë me të tjerët, t’i dëgjojnë me vëmendje ata, të respektojnë të ndryshmit nga ata, të kërkojnë falje, të thonë “fjalët magjike”, të mos flasin me zë të lartë, të mos hedhin mbeturina në mjedis etj.

Autor:

Jelena Kovačić

Botues:

Albas

Përktheu:

Driton Ajrullai

Viti i botimit:

2013

Faqet:

18

ISBN:

978-9928-02-316-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mirësjellja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 19 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X