info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një ditë që filloi ters

420 L

Është e çuditshme! Kur dita nis keq, shkon për dreq deri në darkë. Lola kaloi një ditë të tmerrshme. E gjitha kjo, sepse në mëngjes prindërit dolën shumë herët dhe ajo dhe i vëllai Tomi, duhej të merreshin me qenin, përpara se të niseshin në shkollë. Pastaj … tersllëqet ndoqën njëra-tjetrën…

Bli

Është e çuditshme! Kur dita nis keq, shkon për dreq deri në darkë. Lola kaloi një ditë të tmerrshme. E gjitha kjo, sepse në mëngjes prindërit dolën shumë herët dhe ajo dhe i vëllai Tomi, duhej të merreshin me qenin, përpara se të niseshin në shkollë. Pastaj … tersllëqet ndoqën njëra-tjetrën…

Autor:

Christine Sagnier & Caroline Hesnard

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2017

Faqet:

48

ISBN:

978-9928-02-205-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një ditë që filloi ters”

Your email address will not be published.

5 × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X