info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Numëro 1-10 (Koha e banjës)

1,120 L

Luaj me balonat ku janë ngjitur numrat 1-10. Renditi balonat sipas radhës së numrave. Lodër ideale për t’u argëtuar dhe për të mësuar.

Bli

Mëso numrat në kohën e banjës

Luaj me balonat ku janë ngjitur numrat 1-10. Renditi balonat sipas radhës së numrave. Lodër ideale për t’u argëtuar dhe për të mësuar.

Produktet e kësaj serie nuk janë thjesht një mjet argëtimi. Ato ndikojnë drejtpërdrejtë në zhvillimin e disa aftësive te fëmija juaj. Fëmija pasuron fjalorin me fushat përkatëse, si p.sh.: Frutat, Perimet, Kopshti, Deti, Kafshët etj. Po kështu arrin që të formojë të tërën nga pjesëzat e vogla dhe të kuptojë individualisht lidhjen logjike të sendeve në natyrë dhe në mjedisin ku jeton. Duke qenë se materialet e produkteve janë prodhuar për të rezistuar në ujë, koha e banjës për fëmijën kthehet në një moment shumë të bukur e tërheqës, që ai do ta presë me kënaqësi, falë këtyre lodrave.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2013

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Numëro 1-10 (Koha e banjës)”

Your email address will not be published.

16 − 2 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X