info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Odiseja

560 L

Në këtë libër, fëmijët do të njihen me Odisenë, mbretin trim, të mënçur dhe dinak të Itakës, pas mbarimit të Luftës së Trojës. Zoti i Deteve, Poseidoni, e dënoi atë që të endej për vite e vite nëpër vise të panjohura, të luftonte kundër dallgëve dhe erërave, larg mbretërisë së tij, djalit dhe gruas që e priste me padurim.

Bli

Në këtë libër, fëmijët do të njihen me Odisenë, mbretin trim, të mënçur dhe dinak të Itakës, pas mbarimit të Luftës së Trojës. Zoti i Deteve, Poseidoni, e dënoi atë që të endej për vite e vite nëpër vise të panjohura, të luftonte kundër dallgëve dhe erërave, larg mbretërisë së tij, djalit dhe gruas që e priste me padurim. A arrin ai të largohet nga Kalipsoja që e mbante prej vitesh të izoluar në ishullin e saj e saj? A arrin t’i shpëtojë ciklopit Polifem dhe a kthehet në Itakë për të shpëtuar mbretërinë e tij?

Autor:

Homeri

Botues:

Albas

Përgatiti:

Pierdomenico Baccalario

Viti i botimit:

2015

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-611-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Odiseja”

Your email address will not be published.

fifteen − 14 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X