info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Parqet kombëtare të Shqipërisë

(1 customer review)

5,000 L

Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo qytetërimi. Shoqëria njerëzore e trashëgon atë historikisht, nga brezi në brez dhe këto vlera duhet t’ua përcjellë të padëmtuara apo të tjetërsuara brezave të ardhshëm.

Bli


Hapësira gjeografike dhe trashëgimia natyrore e saj është një nga dimensionet e rëndësishme të çdo qytetërimi. Shoqëria njerëzore e trashëgon atë historikisht, nga brezi në brez dhe këto vlera duhet t’ua përcjellë të padëmtuara apo të tjetërsuara brezave të ardhshëm. Ajo është vlerë natyrore, por edhe materiale, shoqërore e shpirtërore dhe, si e tillë, është edhe vlerë kulturore.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Ideuan dhe drejtuan projektin:

Latif Ajrullai, Rita Petro

Përgatiti:

Albert CMETA, Artan GAZIU, Elvin SHYTAJ, Mirsad BASHA, Valter ZHARA, Eni TORO, Ilir NANAJ, Ervis KOBUZI, Eno GAÇE, Albert KALECI, Adrian BOÇARI, Ervin XHAKOLLI, Gani ÇEKREZI

Viti i botimit:

2018

Faqet:

304

ISBN:

978-9928-282-38-5

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

four + 4 =


  1. albas

    Nje nga botimet me te mira dhe te vlefshme per shqiperine.

X