info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Përralla që të futin dridhmat

650 L

Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Bli

Tetë përralla që të futin dridhmat, plot mistere dhe ankthe, shkruar kryesisht për të rriturit, që t’ua tregojnë fëmijëve në mbrëmje e të nxitin dëshirën e tyre për të lexuar.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Mimoza Mema

Viti i botimit:

2013

Faqet:

64

ISBN:

978-9928-02-331-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Përralla që të futin dridhmat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X