info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Pica, pica… vetëm pica!

300 L

Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe zbaviten. Pica si anije kozmike, si rrota autobusi, si breshkë… si vepër arti. Pasi lexojnë poemthin e ilustruar, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë, zbaviten edhe me lojërat në fund të librit.

Bli

Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata i krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe zbaviten. Pica si anije kozmike, si rrota autobusi, si breshkë… si vepër arti. Pasi lexojnë poemthin e ilustruar, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë, zbaviten edhe me lojërat në fund të librit.

Autor:

Rudina Çupi

Botues:

Albas

Faqet:

24

ISBN:

978-9928-02-432-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Pica, pica… vetëm pica!”

Your email address will not be published.

19 − 9 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X