info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Poliana (për të vegjël)

600 L

Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe shkon të jetojë me tezen e saj, znj. Polin, një grua e zymtë. Aty Poliana njeh miq të mirë dhe njerëz shumë interesantë, që i bën për vete me natyrën e saj të qeshur dhe miqësore.

Bli

Vogëlushja Poliana mbetet jetime dhe shkon të jetojë me tezen e saj, znj. Polin, një grua e zymtë. Aty Poliana njeh miq të mirë dhe njerëz shumë interesantë, që i bën për vete me natyrën e saj të qeshur dhe miqësore. Falë “lojës” që i kishte mësuar i ati, ajo i bën të tjerët të gjejnë lumturinë dhe në fatkeqësi, vetëm duke parë anën pozitive të gjërave. Me pafajësinë e mirësinë që rrezaton, Poliana rikthen te tezja e saj dashurinë e vjetër dhe tek i gjithë fshati buzëqeshjen. Në libër ju do të lexoni për shumë e shumë situata të vështira, të cilat i kalon me guxim.

Autor:

Eleanor H. Porter

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Sabina Colloredo

Viti i botimit:

2015

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-610-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Poliana (për të vegjël)”

Your email address will not be published.

2 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X