info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

President i planetit të kuq

(1 customer review)

800 L

Ndonjëherë, për të shpëtuar botën, nuk mjaftojnë dijet dhe teknologjia, por duhet bota fëminore, fantazia dhe aftësia e tyre për të besuar tek e pamundura, duke shndërruar kështu çdo përrallë të bukur në realitet. Shkrimtari i njohur për fëmijë, Bedri Dedja.

Bli

Heronjtë e këtij romani, një grup i guximshëm fëmijësh tokësorë dhe marsianë, marrin përsipër shpëtimin e Sistemit tonë Diellor nga sulmi i mafies kozmike. Ata arrijnë ta mposhtin të Keqen përmes luftës së përbashkët. Në këtë luftë udhëhiqen nga Presidenti i Planetit të Kuq, i cili i dëgjon me shumë vëmendje fëmijët dhe, nga mësimet që nxjerr prej përrallave të tyre, rregullon të gjitha ligjet e planetit.

Ndonjëherë, për të shpëtuar botën, nuk mjaftojnë dijet dhe teknologjia, por duhet bota fëminore, fantazia dhe aftësia e tyre për të besuar tek e pamundura, duke shndërruar kështu çdo përrallë të bukur në realitet.

“Vepra e Bedri Dedjes është një ftesë për të mbetur fëmijë në zemër, e bërë nga dikush që, pikërisht pse veproi kështu, u bë monument i letërsisë për fëmijë.

Autor:

Bedri Dedja

Ilustrimet:

Geraldina & Enkelana Mehmeti

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2020

Faqet:

304

ISBN:

978-9928-332-18-9

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

19 − 4 =


  1. Arbi Bytyqi

    Libri me i bukur!

X