info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur

600 L

Ngjarjet zhvillohen në Trieste gjatë Luftës së Parë Botërore. Një plak i ve udhëton me një tramvaj që drejtohet nga një vajzë e re dhe e bukur. Ai: gjashtëdhjetë vjeç, një figurë fisnike dhe e këndshme.

Bli

Ngjarjet zhvillohen në Trieste gjatë Luftës së Parë Botërore. Një plak i ve udhëton me një tramvaj që drejtohet nga një vajzë e re dhe e bukur. Ai: gjashtëdhjetë vjeç, një figurë fisnike dhe e këndshme. Ajo: një bukuroshe njëzetvjeçare joshëse dhe lozonjare, në kërkim të një pune të mirë. Teksa flet me të, ai ndien një tërheqje të fortë sensuale për të, gjë që e shtyn ta ftojë në shtëpinë e tij. Në takime të njëpasnjëshme të dy shkojnë në shtrat; plaku, i pamësuar më me vështirësitë e seksit, sëmuret. Kjo e bën të reflektojë për vdekjen dhe për këtë aventurë dashurie, duke shkruar një libër me titull “Mbi raportet mes pleqërisë dhe rinisë”, së cilës i kushton ditët e fundit të jetës…

Autor:

Italo Svevo

Botues:

Albas

Përktheu:

Ridvan Dibra

Viti i botimit:

2023

Faqet:

92

ISBN:

978-9928-807-39-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur”

Your email address will not be published.

20 − 16 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X