info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Rreth botës për të vegjlit

1,250 L

Libri “Rreth botës për të vegjlit” e udhëheq fëmijën në një udhëtim në vende të ndryshme të botës, duke e ftuar të bëhet shikues i korridës spanjolle, të realizojë safarin afrikën, të njihet me kaubojt dhe indianët, të rrëshqasë me slitën, ku janë mbrehur qentë eskimezë dhe të udhëtojë me gondolën veneciane.

Bli

Libri “Rreth botës për të vegjlit” e udhëheq fëmijën në një udhëtim në vende të ndryshme të botës, duke e ftuar të bëhet shikues i korridës spanjolle, të realizojë safarin afrikën, të njihet me kaubojt dhe indianët, të rrëshqasë me slitën, ku janë mbrehur qentë eskimezë dhe të udhëtojë me gondolën veneciane. Fëmija pasuron fjalorin me fjalë të veçanta e karakteristike të këtyre vendeve. Duke shtypur butonat zanorë që gjenden pranë figurave, ai njihet me meloditë dhe tingujt e çuditshëm të vendeve të ndryshme, që të çojnë në skajet më të largëta të planetit tonë.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Emine Oktrova

Viti i botimit:

2013

Faqet:

16

ISBN:

978-9928-02-251-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Rreth botës për të vegjlit”

Your email address will not be published.

4 × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X